WWW.SPRINGKASTEEL-HUREN.TOPLINK.BE
springkasteel te huur
HOME - SPRINGKASTEEL KOPEN

Een springkasteel kopen kan soms een betere optie zijn dan een springkasteel huren. U heeft een gezin met meerdere kinderen of een uitgebreide familie en overweegt om gezamelijk een springkussen aan te schaffen.

Een belangrijke eerste keuze is gaat u voor een nieuw springkasteel of bent u aan het uitkijken naar een tweedehands springkasteel.

TWEEDEHANDS SPRINGKASTEEL KOPEN

Een tweedehands springkasteel kopen via www.2dehands.be.

SPRINGKASTEEL MET GARANTIE

Wanneer u op veilingsites (ebay, koopjeskrant, marktplaza...) een springkasteel aankoopt via een particulier heeft u geen garantie! Een tweedehands springkasteel kopen via een erkend bedrijf kan een veiligere optie zijn, omdat zijn op diverse 2de hands springkussens wel garantie geven.

Wij bieden op de meeste tweedehands modellen een garantie. Naast de betere aanbiedingen hebben we ook heel goedkope tweedehands springkastelen te koop.

Test altijd het tweedehands springkasteel alvorens u dit aankoopt. Kopen zonder uittesten is af te raden en kan zelfs gevaarlijk zijn! Veiligheid blijft toch het belangrijkste.

TIPS 2DEHANDS SPRINGKASTEEL KOPEN

Via veilingsites of via professionele bedrijven kan u een tweedehands springkasteel kopen. Een tweedehands springkasteel is een stuk goedkoper dan een nieuw springkussen. De aankoop van een klein springkasteel kan natuurlijk ook een mogelijkheid zijn.

  • Het springkussen grondig inspecteren.
  • Vraag naar de ouderdom van het tweedehands springkasteel.
  • Kijk en luister naar het geluid van de motor van een 2dehands springkasteel.
  • Een grondige inspectie van de stiknaden op de mat en muren is noodzakelijk.
  • Zijn eventuele hindernissen op het springkasteel in goede staat.
  • Test het springkussen in opgeblazen toestand. Is er voldoende spanning.
  • Vraag haar het aankoopbewijs om de werkelijke aankoopprijs te controleren.
  • Vraag naar eventueel uitgevoerde herstellingen.
  • Vraag een keuringscertificaat van het tweedehands springkasteel

WETGEVING SPRINGKASTELEN

Voor het bouven van springkastelen en opblaasbare attracties zijn er volgende Europese veiligheidsrichtlijnen: EN 14960, EN-1176-1, EN-1177. Deze normen zijn geen wettelijke verplichting, maar wel een voorbeeld van goed vakmanschap. De springkastelen worden onder meer gekeurd op valgevaar, beklemminggevaar verstikkingsgevaar en algemene veiligheid. Meer info over wetgeving springkastelen.